Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

[ Dolandırıcı ] By_SaGarD = MERT'in Karaktersizliği ve Rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pixjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Sahte olan kim bana bir göstersene dostum o yüzden mi bütün bilgiler benim üstüme he dostum?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Biz kimseye yalakalık, yalamalık yapmadık kafamız dik çok şükür biz ADAM olanın yanında, kahpenin karşısındayız.

Bence artık konu kapatılsın burda sunucu güvenliğini sağlanamaması tarafından oluşan müşteri hatası bir durum görünüyor hiç bir sunucu veren siz değiştirdiğiniz şifre var ise giriş yapamaz ovh buna VMware izin vermez cikilmiş popişin davası oluyor artık😁

Konu kilitli kalmaya devam edecek, elinde kanıtları olan mağduriyetine dair bana yada yetkili birine ulaşırsa kilit kalkar paylaşımına müsaade edilir.
Elinde mağduriyetine dair belgeleri olan lütfen bize ulaşsın. Birileri yanmış, başka birileri de yanmasın.

1. Hasan Mert midir her neyse, bu şahıs bu foruma iftira atmıştır. Pis ağzına bu forumu almıştır. Konu bu yüzden bizi ilgilendiriyor.
2. AleriyaSama ile bir gece 2-3 saat boyunca bu şahısın mağdurlarını dinledik, gayet kanıtlı delilli bütün discord yazışmaları vb. halen elimizde mevcut.
3. Şahıs normal de küfürden zaten banlanacaktı, geçen sene dolandırıcılıkta yapınca kanıtlı da olunca direkt banlandı. O gün bu gün elli kez yalvardı banımı kaldır diye kaldırmadım. Kaldırmam. Bu forum da dolandırıcı yada ihtimali olanı bulundurmadık, bulundurmayacağız.
4. Her mağdur olan bana yada bize ulaştığında üzerimize her düşeni yaptık, yine yapacağız.
5. 2. bir Özhan vakası.

Sen kimsin! VSRO.org'u piyasadan silecekmişsin. ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA. FACEBOOKTAN YAZIP, yan hesaplarından girip kendini arkalamaya devam et.

Gamegami geldiğinden beri eski forumlardan kim kaldı, kim kalmadı bir bak bakayım.

Selamün aleyküm ysg bilişim ile çalışan birisiyim ve bu konuda kendi fikrimi açıklamak istiyorum benim db emde eksiklerimi bu adam sunucuya girip eksiklerin tamimi bu adam gözümün önünde eksiksiz bir şekilde tamamladı bu adam hani başkalarına iş yaptiriyordu ozaman benim db deki hataların çoğunu bu adam göstere göstere yapamazdı ikinci olarak bu adamdan ben gözüm kapalı her zaman sunucumu aldım ve bu adamdan hiç bir şekilde zarar görmedim görmemde bu adamı karalama yaparken bence mantıklı karalama yapın gülünç oluyorsun olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt