Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Dolandırıcı Özhan KAVAK @quantizz @ozhan

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Buradaki konuya "insan" gibi mesaj göndermiştim. Gayette size piyasanın altında bir fiyat teklif etmiştim ve "gerçekten" satacaktım... Ama benimle alay edip bu dolandırıcıya düşmüşsünüz :) Neyse... geçmiş olsun...

Dostum ben bu konu için ozhanla konusmaya basladıgımda sen bu forumda yoktun bile.

Linkini attığım "kendi" konuna bakarsan gönderdiğim mesajı görebilirsin. Ben linkini attığım konuda size yaptığım tekliften ve sizin benimle dalga geçmiş olmanızdan bahsettim. Konuyu uzatmıyorum. Tekrar geçmiş olsun.

Herkes diyeceklerini desin, özellikle @quantizz 'de ne söyleyecekse söylesin. En son sözü ben söyleyeceğim, çünkü kendisi ile benim de sorunum var.

@Parzival geçmiş olsun bu karaktersiz uzun süredir herkes tarafından dolandırıcı olarak tanınmakta zaten özhankavak ve murat kavak aynı yolun yolcusudur tek + ları filesler 2011 senesinde sızdırılınca bunların hızlı bir şekilde kendi çaplarında geliştirip sunucu kurup piyasaya bozuk dbleri ısıtıp ısıtıp sürmeleri oldu.
zamanında benide zor durumda bırakmışlığı oldu fakat çok şükür kendi azmimle zarar etmeden durumu kapatmıştım.
Özhan kavak denilen karaktersiz arkadaşımız amasya suluovada yaşamakta oyundabiri firmasını murat kavak ile beraber sürdürüp bir çok kişinin emeğini ve hakkına girmiştir.
Öncelikle çok geçmiş olsun konuyu açarak doğru olanı yaptın. Özhan kavak gibi sahış ve şahsiyetlerin ifşa olması ve vsro topluluğundan dışlanması gerek. Bu topluluk bir arpa boyu yol alamıyorsa bu ve bunun gibi şahsiyetler yüzündendir.

kendisinin ve sahibi muratın bana bu günün parasıyla yasal faizi hariç en az 100 bin lira borcu vardır da kağıt üstünde olsaydı keşke

Geri
Üst Alt