Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Dolandırıcı Özhan KAVAK @quantizz @ozhan

@quantizz olumlu/olumsuz, hiç bir şekilde savunma hakkını dahi kullanmadığından tarafımdan SÜRESİZ olarak uzaklaştırılmıştır.

Şikayeti olanlar forumumuz aracılığı ile şikayetlerini deliller ile dile getirebilir.

İyi forumlar.

Geçmiş olsun. Dünya malı dünyada kalır...!

tuhaf olan şey madem bunca insanın bu elemanla sorunu vardı kendisi tarafından dolandırılmıştı neden bunca zaman sessiz kaldınız veya adama rütbede verilmişti burada garip... csro files satın alacaktım konusunada yazmıştım ucuz yırtmışız

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
Biriyle iş yapmadan gerçek yüzünü bilemezsin. Ben de dolandırılmamıştım ancak bu arkadaştan 7 aydır alacağım var. Geçen dolandırılan birini görünce direkt rütbesini aldım zaten, bu sefer de bu konu açılınca Özhan’dan iyice emin oldum yolun yolcusu. Üzerine de sorun yaşayan herkes yazınca konuya, belli ki bu arkadaş profesyonel bir hırsız.

bill-gates.gif

Geçmiş olsun, sağlık olsun en azından tespit ederek ve açıklayarak bir çok arkadaşın zarar görmesini engellemiş oldun.
umarım bu sektörde bişeyler yapmak veya yaptırmak isteyen arkadaşlar araştırarak iş yaparlar..

ownkhan , zorbeyx , quantizz karaktersizin kullandığı nickler bunlar bu konuyu okuyan kardeşim yarın bir gün oyun açmak istersen ilk önce editorunu iyi tanı kim olduğunu araştır , araştırki bu kardeşimiz gibi mağdur kalma.
@Parzival Veritabanın var ise v sro hakkında bir kaç konuda olsa destek vermek isterim yok ise sana yeni bir veritabanı hediye edebilirim özelden dm atabilirsin..
Üzülme vsro henüz son nefesiyle ayakta durmaya çalışsada piyasa bir karaktersiz şenpazeden arınmış oldu.

Geri
Üst Alt