Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Garden mob spawn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

armada

.
Türk Lirası
0.00₺
arkadaşlar arabia gardene fgw mantığında kurmak istiyorum içeriye partili veya solo girebilme hakkına sahip olucak içeride mob kestikçe unique spawn ettirme sistem ve notice sistemi olucak bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

sen gonuşma sonner
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

en azından bu olayın nasıl işlediğin birisi bikaç örneklendirme yaparak yol gösterebilir birileri kimden neyi saklıyorsunuz anlamadım neyse elbet bir yolunu bulup hallederim .
Tek Gelir kapısı Silkroad olduğu için paylaşmayan şahısların o yüzden gösterirlerse kazanç kaybettceklerinden göstermezler malesef hazır bu özellik olan db varsa araştır bak mesela radium paylaşmıştım onun tanıtım konularına bak onda bu özellik varsa onla kıyasla ekle kendine mesela bilsem paylaşırdım ben 😑

Oyla 0
eyvallah seni biliyoruz hocam eksik olma sen adamsın @EfsaneSro ben adamım diye gezinenlere söyledim kimse bunu sakına paylaşmasın bu konu kapandı.
QvsLY68.gif

Belki vardır belki yoktur bir kontrol et istersen

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Oyla 0
QvsLY68.gif

Belki vardır belki yoktur bir kontrol et istersen

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Oradaki fgw sistem değil sadece odayı mobları ve uniqueleri eklemiş Isoline

Buda yol haritan olsun @armada
Forumda daha önce fgw bir bölgeye fgw sistemi atamak diye paylaşılmıştı >
Epvp de garden dungeon triggerlar paylaşıldı >
NOT: FGW atayacağın haritayı ilk önce clonla forumda buda paylaşıldı daha sonra clonladığın map'a normal bir şekilde mob ve unique spawnlarını ekleye bilirsin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt