Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Rütbe scroll ları hakkında

Türk Lirası
0.00₺
selam arkadaşlar db mevcut rütbe scroll ları vardı çalışmıyordu. sro_log a prosedür girdim scroll lar şu şekilde çalıştı bastığın anda oyundan atıp client crash oluyor ve tüm oyuncuları atıyor oyundan. oyuna girince rütbe gelmiş oluyor sorun bu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim (DB de vardı ben ekleme yapmadım bu arada)

Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!

Bunu halletmesinin tek yolu . Eskileri yokmuş farzedip yenilerini eklemek . Eski yaşadığı sorun çözülür ama yenisi hakkında bir şey diyemem . Bazi sorunlara kafa yormak lazım uzaktan başkalarının şunu yap bunu yap onu ekle bunu ekle demesiyle olmaz maalesef.

Oyla 0
Please, Giriş yap or Kayıt ol to view quote content!
IF (@ItemRefID = 72261 and @Operation = 16)begin
update SRO_VT_SHARD.dbo._Char set HwanLevel = 94 where CharID = @charID
end

IF (@ItemRefID = 72262 and @Operation = 16)begin
update SRO_VT_SHARD.dbo._Char set HwanLevel = 95 where CharID = @charID
end

böyle gidiyor 20 tane kadar

Oyla 0
IF (@Operation = 41 AND @ItemRefID = 72261)
begin
update SRO_VT_SHARD.dbo._Char set HwanLevel = 94 where CharID = @charID
end

Bu kodu hwan 94 le değiştir oyuna gir 94 nolu titleyi kullan bakalım bi

Oyla 0
Anladım şuan için buradan verebileceğim yardım bu kadar gerisi senin tek tek incelemene kalıyor

Oyla 0
textuisystem.txt
hwanleveldata.txt
itemdataxxx.txt
textdata_object.txt

Bu media kısımlarını düzenleyin mutlaka eksik var. Crash'te alınan dump'u yollarsanız oradan da bakabiliriz.

Oyla 0
DMP Üzerinde değişiklik mi yaptınız bilmiyorum ama hata göremiyorum, standartların dışında konu ile alakalı.

Yukarı da yazdığım dosya isimlerini bir kontrol edin.

Oyla 0
Geri
Üst Alt