Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Rütbe scroll ları hakkında

Türk Lirası
0.00₺
selam arkadaşlar db mevcut rütbe scroll ları vardı çalışmıyordu. sro_log a prosedür girdim scroll lar şu şekilde çalıştı bastığın anda oyundan atıp client crash oluyor ve tüm oyuncuları atıyor oyundan. oyuna girince rütbe gelmiş oluyor sorun bu arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim (DB de vardı ben ekleme yapmadım bu arada)

Sorun büyük ihtimalle prosedürlerden kaynaklıdır prosedürleri 20 tane yerine azaltarak deneyebilirsiniz 20 tane prosedür iyi değildir log için bir zaman sonra sıkıntı çıkartır zaten

Oyla 0
Bir chardan rütbe scroll kullandıgında bütün oyundaki herkez dc yiyorsa prosedürde hata vardır veya başka bir eklemede hatada olabilir

Oyla 0
Oyla 0
Geri
Üst Alt