Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Serverinize Yeni Devil Görünümü Ekleyin

EfsaneSro

Sıkıldım
.
Türk Lirası
41.25₺
İndirme Linki =
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

2 hafta önce sorunsuz kurdum şuan kuramadım nedense sinir oldum bıraktım yapacağınız işlemler basit örnek bir charactervisualchange.txt bırakıyorum ordan kendinizdekileri değiştiriniz sakın kopyala yapıştır kullanmayınız
Değiştireceğiniz yani bu alttaki koddan alıp sizdekine ekleyeceksiniz renkli işaretlediğim yerler sizde farklı olabilir burdakini yazacaksınız.

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 1644-e9f63bc6694477b23dc93f3defbcafe4.mp4

sırf bu ses ve diğer şehirlerdeki sesler için 70 cap üstü sevmiyorum :D elle kasılmak çok güzel oluyor sesleri duyuyorsun falan :D keşke şu yıldırım sesini kapatmayıda anlatsa bizlere filter kullanmadan yapılabiliyorsa :D tek sıkıntım o birden kalpten gideceğiz ama ne zaman o ses yüzünden tam huzurlu müzik dinlerken jangan veya başka şehirlerin :D

@sarkolata

Eğer filter kullanmadanda oluyorsa

şimşek sesi kapatmayı önceki anlattığın ollydbg dersleri gibi müsait olduğun bir zamanda bizler için anlatabilir misin
teşekkürler şimdiden

Şimşek sesini kapatmak için pk2deki şimşek sesini (lightning.wav gibi bi şeydi) boş bir .wav ile değiştirebilirsin. Olly ile yapmak istiyorsan da search for all referenced strings yap, lightningi bul, farklı bir dosyayla değiştir. Veya sallama bir isim yaz, bu şekilde de oluyormuş, sonradan fark ettim.
Dosyayı bulamadığı için load fonksiyonu başarısız oluyor ve geçiyor.

Şimşek sesini kapatmak için pk2deki şimşek sesini (lightning.wav gibi bi şeydi) boş bir .wav ile değiştirebilirsin. Olly ile yapmak istiyorsan da search for all referenced strings yap, lightningi bul, farklı bir dosyayla değiştir. Veya sallama bir isim yaz, bu şekilde de oluyormuş, sonradan fark ettim.
Dosyayı bulamadığı için load fonksiyonu başarısız oluyor ve geçiyor.
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için :D

2 hafta önce sorunsuz kurdum şuan kuramadım nedense sinir oldum bıraktım yapacağınız işlemler basit örnek bir charactervisualchange.txt bırakıyorum ordan kendinizdekileri değiştiriniz sakın kopyala yapıştır kullanmayınız
Değiştireceğiniz yani bu alttaki koddan alıp sizdekine ekleyeceksiniz renkli işaretlediğim yerler sizde farklı olabilir burdakini yazacaksınız.

Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Hacım buradaki kodları refskill e yapıştırdıktan sonra hangi dosyayı mediaya import edeceğiz ? skillenc35000 i mi

Geri
Üst Alt