Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba, Hoşgeldin!
VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline saglık , fakat DAHA yenı yenı ogrenıyorum bırseylerı bu işlevlerı yapmak ıcın nasıl bır yol ızlemek gerekıyor daha ayrıntılı bılgı verırsen sevınırım ıyı bayramlar Cumleten ^^
Yeni IDler ve linkler vererek rar dosyası içinde tablolara ait girdileri Db'de aynı isimdeki tablolara girecek ve media tarafı içinde DbToMedia programı ile çıktı alıp halledeceksiniz. Bu kadar basit demek istemiyorum yeni başlamışsınız. Ekleme kısmını biraz araştırma ile çözersiniz. Common kısmında baştaki ID ve sonraki linklere dikkat etmeniz gerekli. Mob olunca common linki RefObjChar'a uzanır. Eşya ise RefObjItem'a ait olur. İyi bayramlar
_RefObjCommon ID'lerini kendi tablonuzdaki sıraya göre verin. _RefObjCommon da en sonda bulunan linkleri ise _RefObjChar tablosundaki sıraya göre verin.