Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım STR - INT uniqueler.

Eline sağlık.
Daha önceden paylaşıldı diye hatırlıyorum bu konuyu 🤔
Bu daha basit ve skilleffect.txt ekleme yapılmadan, en hızlı ve stabil şekilde eklenmiş hali.

Bu, diğerinden daha kolay, stabil ve hızlı eklenebilir.

Mantıklı da skill effectleri vs. kopyalamya da gerek yoktu öncedende tabi bilen için ayrı. Bende deneme yanılmayla fark etmiştim bu olayı da paylaşmak aklıma gelmemişti o dönem :D Eline sağlık güzel kolaylık olmuş.

SkillEffect'e bir şey eklemenize gerek yok. Çoğu kişi unique kopyalayınca OrgObjName kısmını da değiştirdiğinden dolayı skilleffecte ekleme yapmak zorunda kalır.
İşi bileceksin işe gitmeyeceksin :)

You don't need to add anything to SkillEffect. Most people have to add to the skilleffect lines because the OrgObjName part has changed.

You will know the job, you will not go to work :)

characterdata_XXX çıktı alıp patch etmeyi unutmayın.
Don't forget to patch characterdata_XXX

ID ve linkleri kendinize göre düzenlemeyi unutmayın.
Don't forget to arrange the ID and links according to you.

Elite canavar çıkarmazlar. L3 üzerinden yapıldılar.
They don't spawns elite mobs.

Otomatik olarak spawn olacak diye beklemeyin spawn olmaları için nest hive ve tactics tablolarına eklemelisiniz.

Kutu içeriği :
Tiger Girl(STR)
Tiger Girl(INT)
Uruchi(STR)
Uruchi(INT)
Isyutaru(STR)
Isyutaru(INT)
Lord Yarkan(STR)
Lord Yarkan(INT)
Demon Shaitan(STR)
Demon Shaitan(INT)
Cerberus(STR)