Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım STR - INT uniqueler.

OrgObjName güzel çözüm yolu, teşekkürler.

Arayanlar için biçilmiş kaftan.

Fakat bunları ekleyince, orjinal spawnlarında normal moblar atıcak. Onları STR ya da INT olarak düzenlemeleri gerekli.
Bunu da not olarak yazmanızı öneririm.

OrgObjName güzel çözüm yolu, teşekkürler.

Arayanlar için biçilmiş kaftan.

Fakat bunları ekleyince, orjinal spawnlarında normal moblar atıcak. Onları STR ya da INT olarak düzenlemeleri gerekli.
Bunu da not olarak yazmanızı öneririm.
teşekkürler.. L3 üzerinden yapıldığından dolayı orjinal uniqueler ile hiçbir bağları yok. L3'ler de mob spawn etmediğinden dolayı bi sorun olmayacak.

teşekkürler.. L3 üzerinden yapıldığından dolayı orjinal uniqueler ile hiçbir bağları yok. L3'ler de mob spawn etmediğinden dolayı bi sorun olmayacak.
Hayır, demek istediğim uniquelerin spawn noktasında bunlar çıkmayacaktır diyorum. L3 yaptığın için elite zaten atmayacaktır.
Fakat, normal spawn noktalarında çıkmaları beklenirse, çıkmayacaktır.
Söylediğim konu elite atması, atmaması değil, spawn noktaları.

Anlatabildiğimi ve anladığınızı düşünüyorum.

Hayır, demek istediğim uniquelerin spawn noktasında bunlar çıkmayacaktır diyorum. L3 yaptığın için elite zaten atmayacaktır.
Fakat, normal spawn noktalarında çıkmaları beklenirse, çıkmayacaktır.
Söylediğim konu elite atması, atmaması değil, spawn noktaları.

Anlatabildiğimi ve anladığınızı düşünüyorum.
Ah, evet çıkmayacaktır. Onu da ekleyeyim konu içeriğine de, oyununa ekleyip çıkacak diye bekleyen olmasın :)
İnce düşünce ;)

Geri
Üst Alt