Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Auto Equipment, vSRO Oto Ekipman, Full Sun +12 - FB - STATLI

9 dg dahil olacak şekilde ayarlayamadım. Ya fazla bişey sildim ya da eksik sildim.

Ayrıca OptLevel i 7 ye cevirsem yeterli olacak mıdır ? @Spare

Kaç dgye kadar ve + kaç olsun kısımlarından bahsetmek için zaman ayırırsanız sevinirim.
Derleyip paylaşacağım 9 DG ‘yi. :)

+7 yeterli olacaktır. :)

Auto Ekıpman Da SOrun Var Sanırım Dostum 15 lv Oluyorum ısınlanıyorum 14lv %99,99 a gerı cekıyor sonra yuksek lvl mob oldurdum 22 lvl oldu ama gelen ıtem yok herseyı eksıksız yaptım tskler

Eklediğiniz adımları kontrol edin, yaptığınız işlemlerde hata vardır. Bu şekilde deneyerek kendim ekleyerek prosedürü paylaştım. :)

Eklediğiniz adımları kontrol edin, yaptığınız işlemlerde hata vardır. Bu şekilde deneyerek kendim ekleyerek prosedürü paylaştım. :)
Ya Alah aşkına dünden beri edite başladım yapamadım herşeyi okuttum itemleri belirttiğin tabloya yapppıştırdım swyi komple yeniden başlattım hiçbir item değişmiyor :D GM charı olduğu için olabilirmi acaba? bi yardım eli uzat be aga

belirli bi level aralığı var misal
13 te değişir 23 te değişir gibi prosedürlerde sorun olabilirmi ?

Merhaba. Ben dediklerinizi harfiyen yaptım. Tablo açtım queryleri okuttum res attım olmadı. 15lwde ısınlandıgımda 14e çekti. Düzgün şekilde yaptıgıma eminim.

@Spare , Ben bu sistemi tavsiye etmiyorum SQL i çok yoruyor bu sistem teleport ile ekipman sağlıyor. Bu da sqlin her bir çarın teleport etmesiyle sorgulaması demek. 500 kişinin aynı aynda teleport ettiğini düşünürseniz öyle bir lag oluşacak ki az playerli oyunlarda kullanılabilir ama çok kişi varsa oyunda çok büyük sıkıntı

Başlangıç itemlerini full giyili olarak başlatmanız gerekiyor. Prosedürde bir sorun yok, tarafımca denenmiştir.

@twister78 , kesinlikle haklı olduğun bir konu, benim de tasvip etmediğim bir prosedür normal de.

Geri
Üst Alt