Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım vSRO Auto Equipment, vSRO Oto Ekipman, Full Sun +12 - FB - STATLI

Başlangıç itemlerini full giyili olarak başlatmanız gerekiyor. Prosedürde bir sorun yok, tarafımca denenmiştir.

@twister78 , kesinlikle haklı olduğun bir konu, benim de tasvip etmediğim bir prosedür normal de.
Yani prosedürdeki gibi sunlu +lı itemmi giydiricez başlangıcta? bide fb olması lazımmı?

başlangıçta full tüm seti yani
kafalık
kolluk
ayakkabı
zırh
altlık
ve tabiki yüzükler
ve tabiki silah
tam takılı olursa aynısı ile değiştircek
misal takı varsa takıyla kafalık varsa kafalıkla
eğer kafalık yoksa kafalığı es geçebilir ben bi arada bi oto ekipman kurduğumda öyle sorunla karşılaşmıştım bumuydu bilmiyorum ama bu farklı olabilir

Teşekkür ederim tekrar deneyeceğim. Fakat es geçseydi başlangıcta verilen 3-4 parça ekipmanı çevirebilirdi denemek lazım.

Usta paylaşım için teşekür ederim ama bi sorun var okcu karakterlerinde sıkıntı oluyor (ARROW) shielde dönüşüyor item verme'meye başlıyor İlerleyen levellerde benim edindiğim bilgi bu iyi forumlar

Geri
Üst Alt