Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

Yuppi

vsro.org
.
Web sitesi
www.venus.joyhub.net
Türk Lirası
0.00₺
Arkadaşlar Klito* adlı kullanıcının paylaştığı event botu sizlerle paylaşıyorum. Rar içerisindeki My_EventBot_unpacked.exe yi açmanız gerekmektedir. Bu arada programın çalışıp çalışmadığını denemedim :p

Program tamamen türkçedir. SQL bağlantınızı sol üstteki resmin üzerine gelerek yapmanız gerekiyor.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar Klito* adlı kullanıcının paylaştığı event botu sizlerle paylaşıyorum. Rar içerisindeki My_EventBot_unpacked.exe yi açmanız gerekmektedir. Bu arada programın çalışıp çalışmadığını denemedim :p

Program tamamen türkçedir. SQL bağlantınızı sol üstteki resmin üzerine gelerek yapmanız gerekiyor.

paylaşım için teşekkürler :D

fakat düzgün yapamamış tam çıkartamamış :D
ben biraz üzerinde oynama yaptım :D çözmeye çalışıyorum :D
JaIIdab.jpg

bişeyi test etmeden paylaşmayın buradaki kullanıcıları deneme tahtası olarak kullanmayın önce siz yapın onayı verin gerisini onlar yapsın.

tamamdır lisanslamış bulunmaktayım hahaha basitmiş be :D
@Fury nasılım knk :D güzel demi :D bedavadan program
ayy fena oldum bedavadan event programı vay vay vay :):D@Senua
@Vale @Spare
vzlBgab.png

Geri
Üst Alt