Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

önceden myeventbot kullanan varsa yakın zamanda 2 ay içinde My_EventBot databasesini dosya.tc yükleyip verebilirler mi acaba otomatik indirme ayarını tam çözemedim çözene kadar onunla idare edeceğim ? acil lazım botu test edeceğim

Özelden beklemedeyim dbyi test edeceğim fakat otomatik indirmeyi ayarlıyamadım onu araştırıyorum :) onu aktif edene kadar aktif olmayan özellikleri aktif ettim :cry:

Lisans yok kısmını net reflector ile acın ns4 kısmında class69a girip class 70 deki yeri duzenleyiniz.

Son düzenleme:
@doncarlone @HER0 paylaşmış fakat heroda Ip kısmı yok ama db yi veriş sağolsun şunları artık bi fixlede paylaş bro
çünkü eski bir db üzerinden bir kaç sürüm geçti misal verdiğinde 2 event sorunlu diyor programın yapımcısı güncel dbyi o yüzden istemiştim 1 ay içinde almış olanları @Vale almıştı fakat hiç yardımcı olmuyor :unsure:

Geri
Üst Alt