Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

görebiliyorum ama degistiremıyorum veya kaydetme diye birseye raslamadım programda nasıl yapabilirim?
Bunu kur addon kısmından ekle dll dosyasını reflexil seç gelecek seçenek
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
8Uevfab.jpg

şu konuya rica etsem mesaj yazmasan :D kullandığın titlenin bir anlamını göstersen :D
Sonuçta yardımcı olmaya calısıyorum birşeyi başarmak istiyorsa arkadaşımız kendisi yapmalı ugraşmalı ufak tefek yardımlar almalı ama kendisi ögrenmeli

Şuanlık satışları durdurmuş sanırım özel olarak ulaşırsın faceden satar fakat zaten kırılabilen birşeymiş uğraş veya birisine kırdır bedava kullanırsın kazanacağını kazandı zaten:devilish:

peki nasıl kaydedecegız bu arada bendeki free sürümü ondan mı düzenleme yapamıyorum ?

Geri
Üst Alt