Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

WUp0cab.png

balık verme bana balık tutmayı öğret tam olarak bu demek :)

Son düzenleme:
al9dQQ.png

Veritabanındaki uniqueler listeye aktarılamadı. Hata ........ Connection özelliği başlatılmamış.

Bu hata sizde de çıkıyor mu ? Karakter ile oyuna giriyorum ama hiç bir etkinlik yapmıyor connection özelliği başlatılmamış diyor...
(Lisansınız bulunmamakta yazısına takılmayın başka program ile de denedim aynı)

al9dQQ.png

Veritabanındaki uniqueler listeye aktarılamadı. Hata ........ Connection özelliği başlatılmamış.

Bu hata sizde de çıkıyor mu ? Karakter ile oyuna giriyorum ama hiç bir etkinlik yapmıyor connection özelliği başlatılmamış diyor...
(Lisansınız bulunmamakta yazısına takılmayın başka program ile de denedim aynı)

bendede bu hata verıyor ayarlar.ini sql verilerini okuyamıyor.

Böyle işe yaramaz ki SQL e mi bağlanmıyor ne anlamadım

o kısmı çözmeye çalısıyorum bende.

lisans mantıgı nasıl işliyor bunda?
yani bir ip veri gönderiyor tekrar verimi alıyor yoksa localda sadece ip bazlımı öyle ise bu ip bulup lisanslardak hem kaydet butonu aktif olacak hemde ana sunucu ulasılamıyor hatası almayacak

şuanda bende verdiği hata bu şekilde

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bende bunları demiyor rahatlıkla Online oluyor ama karakter doğuyor ama unique kısmında unique leri getir deyince SQL bağlantı özelliği başlatılamadı diyor

Geri
Üst Alt