Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

DB yüklü ancak sql bilgilerini ayarlar.ini den cekmıyor
Ayarlar.ini dosyasından çekiyor bu exe fakat devamını yapamadım Ayarları kaydet diyin ayarlar.ini oluşur orda birşeyi değiştirin uygulama tekrar açın görürsünüz çektiğini
bu exe üzerinde devam edin işlemlerinize

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@flash3606 Seni arıyorlar yeter kazandığın diyorlar para dağıtta kurtul şu uygulamayı elbet çözecekler yakında bir gün
Ana adam burdamıymış ? iyi ki kötü birşey demedik? Mehmet canım insan bir deneme sürümü ya da bir kaç etkinliği ücretsiz yapar be ?

Çözülmesini gereken bence lisanslamak olacak lisanssi local uzerınde cozersek programda kaydet butonuda kendi aktif olacak.

Ana adam burdamıymış ? iyi ki kötü birşey demedik? Mehmet canım insan bir deneme sürümü ya da bir kaç etkinliği ücretsiz yapar be ?
Kaç aydır forumu takip ediyo crackliyecekler diye faceden ulaştığım günden beri üye foruma
Çözülmesini gereken bence lisanslamak olacak lisanssi local uzerınde cozersek programda kaydet butonuda kendi aktif olacak.
Yukarda exe verdim zaten o exeyi atın ve kaydet butonu aktif diyorum dinlemiyorsunuz

Kaç aydır forumu takip ediyo crackliyecekler diye faceden ulaştığım günden beri üye foruma

Yukarda exe verdim zaten o exeyi atın ve kaydet butonu aktif diyorum dinlemiyorsunuz

hala

SQL bağlantısı kapalı olduğundan işlem gerçekleştirilemedi.!!

hatası alıyorum kaydetmıyor sqle verileri

Geri
Üst Alt