Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım VSRO | My Event Bot (Unpacked)

@flash3606 Seni arıyorlar yeter kazandığın diyorlar para dağıtta kurtul şu uygulamayı elbet çözecekler yakında bir gün
Niye zorunuza gidiyor kazandığım para ?? ? Siz de yapın siz de kazanın.. ha yapamıyorsaniz da yapana saygı duyun. Aylık hatta 1 haftalık sw ler açıp para topluyorsunuz ama 100 TL aylık bota ödemek zor geliyor demi ? neyse crackliyene eywallah da siz daha programı SQL e bile bagliyamamışsıniz lisans günü arttırıp bot chari oyuna sokabilmişsiniz tamam da bu işin sadece %5 lik kısmı. Crack kullanan arkadaşlardan bı event video bekliyorum

Emeğe saygı arkadaşlar, Hazıra konmak kimsenin harcı değil. Uğraşmak gerek. Uğraşamıyor sanız da zorlamaya gerek yok.

ilk açışımda bağlan tuşu geliyordu ama SQL bağlantısında sorun vardedi character girişi vs. yaptı ama şuan programı açtığımda lisans hatası veriyor ve bağlan tuşu kaydet tuşu çalışmıyor

kayfet tuşu çalışmıyor regeditten kayıt sildim tekrar açtığımda geldi bağlan ve kaybet ama dediğim gibi kaydet tuşu çalışmıyor bu yüzden ayar.inide gelmiyor :(

buyur
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
dostum şimdiden teşekkürler :)
Dangerous File Blocked
The file you attempted to download was determined to be dangerous. For your protection, MediaFire does not enable distribution of dangerous files.

Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.

mediafire virüs taramasından geçememiş

Geri
Üst Alt